NYÅR!

Jag ligger fortfarande ner i sängen.. Hhihi.. :) Jag ska faktiskt gå upp snart, men min näsa och hals mår inte bra så inte orkar resa mig upp än. Sååå kan det gå! Men måste sätta igång att fixa mig, nyår är fint.

Idag blir det inte så speciellt för min del. Jag ska ha middagsmys med familjen ikväll och umgåsas och har en hel del nostalgifilmer som jag ska glo på sen inatt. Skulle ha vart perfekt om min fina skulle komma hit som han tänkt, men det blev ändrade planer som är fullt förståligt och jag glädjs utav vårt förra nyår istället. Den var så perfekt den kunde bli. Det jag ser fram emot mest är att det ska bli imorgon, 1 januari, och att förändringarna kan börja!


SPA & MANIKYR

Har slappat hela dagen, tagit hand om mig själv och syster en hel del. För olja vi håret och sen sköljde ur och tog hand om det, sen hjälpte jag och tittade på när hon valde nyårs-outfit och sen gjorde ett mini-spa för händerna med massa produkter från Lush, naturliga ämnen såklart, och sen fransk manikyr på det. Det är mysigt med såna dagar :)

Nu ska jag lägga mig ner och titta på de sista avsnitten av The Secret Life of the American Teenager.
Hatar när man bara har fåtal avsnitt att titta på och sen veta att man aldrig kan se det mer. Det är ju nästan som en film som aldrig tar slut känns det som haha! Och sen vill jag byta liv med Amy just nu också. N-ö-r-d :D!


Gick även en kvällspromenad och gick förbi min och H;s bänk där vi blev ett egentligen två gånger.
Usch vad jag saknar just nu. Det är inte klokt.


BESKED FRÅN UTBILDNINGEN!

Vaknade helt lugn idag med täpp näsa och ont i halsen. Japp, blivit sjuk igen.. F*N! :(
Får tacka min kära baba som blev sjuk men sen åkte till Tyskland men hann smitta min
lillasyster som i sin tur smittade mig. Härligt att vi delar på allt i familjen. Yööööh. :D

Men skuttade sen upp för att kolla posten då jag fått svar om min utbildning jag sökte i höstas. Och självklart blev det ett JA. Allting flyter på så härligt så det är inte klokt! Så i februari börjar jag plugga för att bli Butiks-/Avdelningschef på Campus i Nyköping, såklart, haha. Nyköping är fan min stad känns det som, där lyckas jag med allt :P

Så nu är det bara småsaker som behövs fixas. Och stora beslut att ta också. Vad händer med Italien?
Fast vilken business-women jag kommer bli. Det känns så jävla lockande. Jag läääängtar!!

Just nu firar jag detta med Ricinolja i håret och hoppas jag kliver in i skollokalerna med fint långt hår.
Sen ska jag fixa mig och bli människa, känner mig full med energi och mjukiskläderna drar ner mitt humör. Har inte klätt mig i vanliga kläder på flera dagar men nu jävlar vilken kick jag fått!!




ÅRET SOM GÅTT:

Det här året närmar sig sitt slut och det finns så många blandade minnen när man tittar tillbaka.
Det bästa med detta år är all lärdom. Så många dramatiska saker som hänt som fått en att inse vad som är viktigt och vad som helt enkelt inte är värt att slösa tid på. Nästa år kommer bli en klass i sig. Den kommer innebära många nya utmaningar som jag redan vet inte går att förbereda sig för - hur mycket man än vill. Men jag tänker inte vara rädd för hur det blir, för man kan inte ändra på allt här i livet precis som man själv vill ha det.
Man måste bara acceptera vissa saker, och göra det bästa så gott det går.

Oavsett att jag redan vet en hel del saker som kommer hända men som vanligt är livet även fullt av överraskningar. Det kommer bli spännande att se nästa nyår vad jag är för person då. För även fast man inte märker hur mycket man förändras just under tiden som man lever i det nuet så inser man det i årens slut och när man summerar allt som hänt. Så jag vet redan nu att jag ska anteckna varenda liten detalj. För gick igenom mina gamla bloggar under detta år och insåg att det är så mycket som inte finns med eller som är tillräckligt bra skrivet till att förvara minnen.
Ett klokt löfte av mig. För fy vad jag vill minnas!

Det som jag är stoltast över är hur stark människa jag har blivit. Jag har levt på att balansera på ett ben hela året känns det som och mina trygga punkter på olika ställen har inte rasat, men blivit ostabila. Men vad jag har växt utav det. Jag som aldrig annars har varit självständig har gjort saker som jag aldrig anat jag skulle våga. Jag har höjt min självkänsla så enormt och äntligen kommer jag överens med mina annars röriga tankar. Jag börjar se i klara färger.


MYSANPYSAN

Dagen har fortsatt vara mysig, umgåtts med Mamma framför tv:n och sen ute med Aylin och Nathalie. :)
Nu sitter jag bänkad framför tv:n som jag lärt mig att använda under dagarna nu när internet inte fungerat. Haha, på kvällarna har jag kollat på film på tv:n i mitt rum, tror det va andra gången som den ens va igång på nästan ett år.. :P Ska börja använda den igen :D Sitter även och småkollar efter grejer till efter nyår då jag ska börja ändra på kost och annat vettigt :) Kommer bli så roligt! Gör nåt inlägg separat om det sen! :)

MADE

Jag har varit internet-lös i några dagar nu. Men det har varit skönt på sitt sätt.
Men nu är äntligen den tillbaka! :D  Så har en hel del bloggar och sånt att ta igen..

Men just nu ligger jag i soffan och kollar på Made, så roligt program :)
Önskar någon kunde hoppa in i mitt liv och ändra det åt mig. Så jobbigt att göra det själv ibland.


Nyårs-löften..

När jag ändå har en hel del tid att slösa så kan jag lika gärna tänka ut nyårs-löften tycker jag :D Har ni kommit på några än? Jag tänker faktiskt ha en hel del, inte bara en, och även skriva upp dom och sätta listan på en fin plats så jag lätt kan påminna mig med den! :) Jag funderade faktiskt på att helt ändra om min kost; Jag lever nämligen på chips, choklad och läsk. Annan "mat" äter jag om det är någon annan som gör det.. Börjar känna mig äcklad av det nu och vill börja det nya året med att inte äta det alls. I alla fall inte första månaden, för att bli av med 'beroendet' liksom, men sen äta det då och då som en lyx i vardagen, och alltså inte som en del av själva vardagen. Jag ska även sluta äta kött igen men har inte kommit på om jag ska gå all in eller dela upp det lite. Detta är alltså gällande kosten vilket jag tyckte kändes viktigast i år. Det är någonting jag verkligen vill förändra. Detoxa med jämna mellanrum är också stort plus!

Jag ska även lova mig själv att ta kort varje dag och alltid ha kameran med mig. Man kan INTE ta för många bilder!
Börja med olika projekt för mig själv och utmana mig själv medans jag ändå har tid ska jag också göra.

Och även detta år ska jag ta alla chanser jag får till att göra något jag verkligen brinner för och vill göra.
Min självkänsla och självförtroende ska ligga på topp och jag ska börja ta hand om mig själv mer.

Som sagt vill jag ha en hel del löften och mål, så det är därför jag funderar på det så pass tidigt.
Det är så mycket som jag vill ändra på och då är det bra att ha små mål och uppnå reslutat! :)




oooorkar inte meeeer!

Hahah ÅÅH jag orkar inte va så lat längre! Jag ger upp nu.. Fick för mig att göra fler saker än jag borde ha gjort, så mitt rum ser mer kaos ut nu än vad det gjorde innan. *fult ord*!! :( Istället ska jag ner strax och göra kvällsfika, sen mysa in mig på mitt rum till någon bra film. Internet-nörda en aning och ha egen-tid. :)
Är så arg över att det blåser också. Känns som att huset snart blåser bort och jag vill liksom uuut, jag vill gå runt i cirklar, rensa tankarna, lyssna på högmusik och göra glädjeskutt när ingen ser.


-




Cam ♥

Hallå världen. Jag har klivit upp, lockat håret i brist på annat att göra och nu ska jag sätta igång med mitt rum. JA - jag är fett seg idag och allt går så sloooow för mig. Haha börjar få social-brist och känns som att bloggen är min enda vän idag, så tänkte ta hand om den lite. Snälla mig. Nej nu måste jag sätta igång, blir äcklad!


Stabil frukost.

Chokladmuffins, After Eight, Julkola och skumtomtar står på min frukostmeny. Och mjölk. Tummen upp! :D
Haha jag läääängtar efter någon diet, nuuu!! Känns konstigt att få för sig att bli nyttig. Men skönt!

Tänkte lägga mig ner framför en film och vakna till och mumsa massa choklad nu, sen ska jag ta tag i rummet och hitta en plats för alla klappar och lasta in kläder i garderoben eftersom jag har blivit duktig och tvättar själv nu. Wiho!
Sen ska jag mysa med familjen och passa på att umgås med baba innan han åker iväg :)

Julafton!

God Jul på er alla =)

Jag har haft en superfin dag! Vi kom igång rätt sent med julfirandet då min syster jobbade idag, otur för mig men tur för hennes bankkonto nästa månad. Haha nee men det vart inte så sent! :) Och när hon slutade började vi med julmat, kollade inspelade Kalle Anka, öppnade presenter och mysade. Åååh vad jag är glad! Min familj alltså.. ♥

Nu har hon dragit hem till sig med en påse med fina julklappar och här hemma börjar alla dö av matkoma.
Har precis lagt mig i sängen och tänker nog stanna här nu. Ska kolla serier och sova tidigt, så trött!

Imorgon är det bara att äta ännu mer och mysa ännu mer. I liiiike iiit! :)


Lets go!


Idag kör jag all in. Så fort jag kommit ur sängen... Har ungefär tusen saker att göra. And i like it! :)




Internetnörd.

Vilken slapp-dag jag har haft hihi. Kollat på bra serier och mysat mig :) Jag har också internetnördat som fan idag med olika sidor och idéer, funderar på olika projekt medans jag ändå är arbetslös. Jag MÅSTE börja sysselsätta mig.

Livet har ändrat sig så mycket på kort tid vad det känns som, även fast det egentligen är en evighet.

Sitter och pratar med Lollobabe i telefon nu, min stöttpelare och pärla. Längtar tills vi ses.
Det är så tråkigt att inte möta sina nära så ofta som man vill. Bjuder på en bild från i somras:



Jag hälsar fint.


Jag ska aldrig glömma. Jag ska börja uppskatta saker mer. Jag ska le lite extra varje dag, för minnenas skull.
Varken jag eller människor i sig kanske aldrig kommer att förstå hur man kan låta bli att inte känna nåt alls, hur känslan tom faktiskt existerar. Men man måste inte alltid förstå, bara man känner. Och även fast det är känslan av ingenting alls. Så man måste minnas, acceptera och försöka känna så gott det går. Det är bra.
Det ska vara okej.










Familjen, <3

Haft sån skön dag idag, vaknade och kilade iväg med mamma för att kolla upp lite sista-minuten saker, sen började jag baka inför julen så började med lillasysters favoriter! :) Ringde hem storasyster som kom och rev runt i jul-lådan med mig och vi hittade en massa roliga saker! Så vi pyntade och skrattade en hel del! :) Slått in julklappar har vi också hunnit med. Sen har vi umgåtts hemma bara och det har varit så otroligt skönt. Jag saknar att vara hemma. Imorgon tänkte jag börja städa inför jul, framför allt ta tag i mitt rum, det mesta är gjort men ska ge garderoben en hel del tid.
Snart är det jul, bara några få dagar kvar. Och jag längtar så mycket, vi kommer ha en toppen-dag.
Det vet jag, love ♥


-


Home sweet home =)

Nu ligger jag hemma i favorit fotöljen, dricker cola och "spelar" med syster. Vi hittade en jätterolig sida :) Vi chillar hemma med hunden bara och hon är sjuk så haft sällskap hela dagen :) Åkte hem astidigt idag så min dag känns jäääättelång! Men förhoppningsvis hinner jag med mycket :D Hade det jättemysigt igår med finisarna, vi åt massor med tacos, lyssnade på julmusik och stod ute och flummade i snön. Blev ingen snögubbe, men Nette gjorde en grund i alla fall :D Söta Nette och Sam hade köpt julklapp till oss, sitter fortfarande och ler åt dom! :)




-





Latis-dag nr ett hundra comin' up!

Hahah ÅÅÅÅH ska bli så skönt att komma hem sen och göra nåt av mina dagar haha! :D
Idag har jag knappt rest mig upp från sängen, böjb drog till skolan och jag låg kvar och kollade serier, sen när han kom hem åt vi lite lökringar och satt och pratade och nu drog han iväg igen för att gymma. Själv väntar jag på att Nette och Sam ska åka och handla och sen komma hem med tacos! :D Lite måndagsmys och hejdå-middag för min del :)
Sen ska jag tvinga dom bygga en snögubbe med mig. Cooome ooon liksom! :)

Har sån otrolig blogg-torka så det är inte sant.. Men men, nåt hittar jag väl på att skriva! :)






Everyone tells you that you deserve better. Then no one is willing to give it to you.


Stan!

Har precis kommit hem från stan :D Vi vaknade till och åkte ner för att kolla efter julklappar och kolla runt lite, sen förbi Oppeby och handlade mat och gottis :) Så mysigt ute nu när snön har kommit, blir så glad :D !

Igår kväll fick vi städ-ryck och julstädade tills 1 tiden, och då åt vi mat och sen chilla bara :)

Meeen nu står det lite plugg och matlagning på schemat! Åååh vad jag saknar egna läxor! :(


LaN^

Nu sitter vi mätta efter allt moffande på golvet med varsin laptop och nördar.
Ni vet att man ibland måste skaffa gemensama intressen och göra det ena och det andra för varandra?
Så jag tänkte va gullig och spela samma spel som finisen gör. Så nu har jag skaffat en användare och levlat upp mig till level 3. Hazbar säger att när jag kommer upp till level 20 så får jag gå med i hans klan. shiiet min dröm går i uppfyllelse ;P Så nu tänkte vi lana lite.. Sitta och spela sönder oss och fortsätta isolera oss haha. Jag gillart!




chillnääni

Haha såna tjockisar vi är. Suttit instängda på rummet hela dagen och det lär nog fortsätta så,
vi ska strax beställa pizza och moffa lite. Går inte att beskriva hur skönt det är att bara få vara.


Helt okej!

Ligger nedbäddad på golvet hos min finis. Vi har börjat köra lite camping-style ett tag nu. Men det är mysigt, och annorlunda :) ♥ Vart bjuden på middag när jag kom hit och sen har vi bara legat och kollat på O.C och ätit tårta och mandariner. Det har varit så skönt och välbehövt! Blir att isolera oss hela kvällen sen, det gillar jag idag.






Overkligt.

När jag kom ut ur duschen var fina syster här, så åt frukost med henne och mamma. ♥
Har sen dess suttit och pillat med mina naglar och och fixat mig. Legat och pratat med syster en stund.
Nu ser jag ut som en människa igen, och ska faktiskt snart dra iväg. Pratade med min finis till halv fyra inatt och bestämde mig för att åka dit idag. Ska kramas, tänka, gosa och framför allt inte sova själv. Ska bli bra!


Godmorgon!

Känner mig som en zombie. Tror jag somnade strax innan 6 imorse, och vaknade nu lite innan 11.
Blir att hoppa in i badet och ta en mjukstart på dagen. JappJapp!


they can all meet you up at the crossroad

vila i frid
♥ från oss, till dig ♥



Kärlek.

Började dagen med att gå till doktorn. Dom skrattade mest åt mig och det bestämdes att jag ska få en remiss hemskickad till läkare istället. Känns bra så mina fingrar blir normala och det inte slutar med att jag ser ut som Kapten Krok. Efter det åkte jag till Eskilstuna för att få mer info till Italien-resan. Jag + Italien 3 månader + frisör = Helt ok! Passade på att köpa lite kläder och julklapp också! Efter det har jag bara suttit med syster som kom på besök och resten av familjen och umgåtts, väldigt välbehövt! Nu ska jag städa rummet och sysselsätta mig lite. Wish me good luck!

Älskar dig så otroligt.

One of these days

Blir så trött på allt ibland. Låtsas som att jag inte blir äcklad utav hur folk kan bete sig och visar konstiga sidor som förvirrar mitt huvud. Trött på att tycka att allt är okej fast jag skriker sönder mig inombords. Trött på att sakna människor, trött på alla tusen minnen som finns överallt. Trött på att vänta på smällar. På att alkohol får människor att göra förvånade saker. På att andra spelar dumma. På att jag ler och låtsas som ingenting. Trött på att va trött.


Tjejlistan 2011.

1. Har du ett par rosa string? - Jö.
2. Vem var den senaste du pussade? - Hasseliten.
3. Vad har du för bhstorlek? - :(
4. Trivs du med det? - :(
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - Haha knappt ngn?
7. Vad gjorde du inatt? - SOV!
8. Och i förrgår natt? - Soooov.
9. Vad gör du innan du ska sova? - tänker, som att bli hemsökt typ.
10. Kan du prata med din mamma om allt? - Nej, men mycket.
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - Absolut!
12. Vill du ha barn någon dag? - Mjo, längre fram.
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Obeskrivligt.
14. Choklad eller glass? - En mix av båda? :D
15. Push-up eller T-shirtbh? - -
16. String eller hipsters? - -
17. Stövlar eller sneakers? - Klackar, uggs eller ballerinas!
18. Kjol/klänning eller jeans? - Klänning bigtime!

Tiofakta:
1. Hemstad/ort: Malmköping.
2. Hårfärg: Guldnyanser.
3. Längd: Lite kortare än 1.60.
4 Frisyr: Vanlig haha?
5. Ögonfärg: Bruna.
6.Skostorlek: 36-37
7.Humör: Trött, butter och allmänt seg.
8.vad är kl nu?: 22:49
9. Civilstatus: Komplicerat.
10. Vänster eller högerhänt: höger!

Tio saker om ditt liv:
1. Har du nånsin varit kär? - ja
2. Tror du på kärlek? - ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar?- ja.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?- mja.
5. har du någon gång krossat någon annans hjärta? - tror det.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - känslor, men inte kär.
7. har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? - nej.
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - Klart, men rädslan styr inte.
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - Jag vet inte?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Absolut!

Tio saker:
Det där eller det här
1Kärlek eller pengar? - Kärlek
2. Vin eller öl? - inget
3. Dag eller natt? - natt!
4. One night stand eller förhållande? - förhållande
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7 Vild fest eller romantisk hemmakväll? - beror på!
8. Färgfoto eller svartvita? - båda.
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face!
10. Bilddagboken eller myspace? - inget av det.

Tio "Har du nånsin":
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - ja.
2 Har du nånsin viljat ta livet av dig? - stundvis.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - Ja.
4. Har du hoppat bungy jump? - Neej.
5. Har du nånsin varit med i en olycka? - ?
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - Nästan....
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - Ja.
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - Haha nej.

Tio känslor:
1. Saknar du någon just nu? - Såklart.
2. Är du glad? - Egentligen.
3. Är du fundersam? - Japp.
4. Är du uttråkad? - Japp. (jag skriver ju en lista!)
5. Är du tysk? - hahah nejj?
6. Är du italienare? - nej!
7. Är du svensk?- jaop halvish.
8. Är du fransk? - nope
9 Är dina föräldrar fortfarande gifta? -
10. Gillar du någon just nu? - Jao.

Om dig:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 22:54.
2. Namn? - Yami.
3. Vart bor du? - Lite här och var.
4. Hur många barn vill du ha? - 2 eller 4.
5. Vill du gifta dig? - Absolut.
5.Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär och äter med sked.
6. Har du ätit sushi? - Ja.
7. Favoritglass? - I stort sätt ALLA.
8.Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 1 tror jag?
10. Humör? - Precis som tidigare.

Fyra grejer:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - Ja.
2. Har du en hund? - Ja.
3. Sover du helst själv eller med någon? - Beror på.
4. Tror du på spöken? - Nej, men andar.

Skulle:
Skulle du vilja vara längre? - Japp, 15 cm längre.
Skulle du vilja ha sex nu? - ?
Skulle du vilja dricka dig full nu? - ?

kan:
1. Kan du röra på öronen? - nä
2. Kan du slicka dig på näsan? - nä
3Kan du kolla i kors med ögonen? - nä
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - ja.
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - ja.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - ja.
7. Kan dina vänner lita på dig? - ja.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? - har redan.
9.Kan du suga? - wtf
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - jaa

Har:
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja varje dag hihi
3. Har du syskon? - ja tre underbaringar.
4. Har du någonsin haft sex med någon? - -
5.Har dina föräldrar ljugit för dig? - Undanhållt saker.
6. Har du varit full den här månaden? - Ja.
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - En aning, men inge bättre för mig.
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? - nepp
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? - inte på det sättet nej.
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? - nej?
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? - nej?
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det- nej?
14. Har du ljugit på någon fråga än då? - nö brä.

Vem:
1, Vem älskar du? - familjen, mina vänner och han...
2. Vem hade du senast sex med? - -
3. Vem vill du bli full med? - minna vännerish.
4. Vem är den bästa artisten/gruppen? - kan ju inte välja en bara....
5. Vem pratade du senast i telefon med? - aylinoo.
6.Vem är snällast i världen? - Min familj.
7. Vem vill du prata med? - min.
8. Vem sov du senast med? - min.
9. Vem såg dig full senast? - mina vänner.
10. Vem vet allt om dig? - Ingen. H  & Lollo är nog närmast "veta allt".

I <3 Tomten.

Är fortfarande sjuk och hoppas bara att det inte blir värre! Idag har jag vart hemma och tagit det lugnt, åkte in en sväng till Flen för att besöka min handledare på AF och pratade lite men sen bar det av hemmåt. Har bara legat och försökt blivit frisk sen dess :) Aylin och jag var hemma med bebisen medans mamma och baba åkte iväg för att handla lite.... Det luktar julklappar... Fick nämligen sms utav henne strax innan de åkte att jag skulle skriva en önskelista som hon skulle lämna vidare till Tomten, och självklart gjorde jag det, vill inte göra Tomten arg likzåm.
Men men, en ny favorit serie och en kebabrulle gjorde min dag fin. Och att de kom hem med stooora påsar..


Ni anar inte lyckan.

Ligger i min egna säng nu, har varit borta i nästan en vecka haha :) Haft fullt upp med födelsedagsfiranden och umgås med min finis. I fredags firade vi Nettes 18års dag! :D Och i lördags firade vi Yasmines 22årsdag :D Behöver jag ens tala om att jag var helt slut på söndagen? :P Vi spårade som fan båda dagarna och har nästan en överfull kamera med massa minnen! Som pricken över i:t så har jag även gått och blivit sjuk och glädjer mig över att jag har 3 möten att närvara på de 2 kommande dagarna. Men jag klagar inte, jag kan andas och le ju. :)

Så ikväll ska jag gotta mig med choklad och mjölk och säsong 2 av The Secret Life of the American Teenager och försöka få lite sömn innan jag måste iväg imorgon :) Kommer mer uppdateringar med jidder och bilder imorn!


Saknar dig ju.

Testade att blogga på en annan portal ett tag, men måste erkänna att jag saknar min riktiga blogg. :(
Så funderar faktiskt på att skita i det, och återgå till denna. Bara det att jag lagt upp massa inlägg från veckan där istället så ni har ju missat en del.. Men kan ju alltid kopiera upp de inlägg som är vettiga här istället när jag har bloggtorka ;) Så nu kan ni fortsätta klicka in och läsa!

SO I'M BACK!



Dock vill jag verkligen börja göra min blogg så seriös som möjligt, så är det så att ni sitter och trycker på idéer eller tips om vad ni vill läsa om, tveka inte att kommentera! Det gör det bara roligare att skriva, att veta vad ni verkligen tycker om det ni läser! Publicerar ändå inte många kommentarer, så ni blir anonyma.

Mami <3

Ligger hemma i soffan och ätit mamis underbaraste mat! :) Nu sitter hon, jag och syster och kollar på Desperate Housewives och dricker kaffe :D Ska sätta igång och vara lite duktig och städa rummet! Göra det julfint liksom och byta plats på saker in la garderobe så jag får mer plats :)

Godmorgon! :)

Ooouuff jag är så trött och känner ångest för att sitta på en buss hem till familjen i en timme snart.. :(
Om en timme kliver jag upp ur sängen och drar iväg till stan för att möta Yasmine, vi ska dra till Gina en sväng och lite updates I guess om vad som hänt dessa 12 timmar vi inte pratat :P Sen bär det av hem!

Ska vara duktig hemma, står tvätt, bakning och städning på schemat! Längtar till mamma och min säng :)


Vilka dumma beslut man tar när man är liten. GAH!

Jag undrar fortfarande vad jag tänkte..

Gick från detta;



Till detta;

?!?!?!?!?!????!!?!

Mamma borde aldrig låta mig ta fram en sax igen i hela mitt liv.

Hej kära dagbok!

Eller någonting liknande! Jag är i alla fall totalt utvilad, drog ju till min Yasmine igår och vi kollade Skönheten och Odjuret tills sent på natten, :) vi alla somnade framför tv:n så filmen gick om och om hela natten :P Så jag vaknade till och från under natten och såg olika scener i helt fel ordning. Men sååå kan det bli :) Vi reste oss aldrig upp från soffan i stort sätt på hela dagen och låg och mysade bara! :) Skulle sen åka hem och ta sällskap utav HasseLiten men sen blev det att jag stannade i alla fall och åker hem imorgon istället. På ett sätt värt det! :)

Ikväll händer det inte så mycket, vi har gjort lite drinkar och spelar kort så ingenting att klaga på nu! :)


Gått igenom hela min hårddisk och kollat igenom en hel del bilder från flera år tillbaka, dyker upp några nu fram över så jag dels har bilderna sparat på bloggen ifall nåt händer med disken och dels för att ni ska få nåt att skratta åt!



@ Yasmines place!

Jag och min finis åkte ner till stan och käkade och när han drog iväg till gymmet så drog jag till min fina Yasmine! hon var barnvakt så vi chillade bara och mysade ner oss i soffan och sen kom HasseLiten också och sällskapade med oss, så vi tjocka till oss med toast, varma mackor och god dricka! :) Så ikväll ska vi mysa ner oss med någon film troligen, jag lyckas nog inte få mina önskemål igenom.. Efter kärleksfilmen igår har jag bara såna tankar i huvudet hihi :D Blir även lite planeringar inför nästa helg som kommer innehålla en sån oslagbar fest! :)

Godmorgon lööördag!

Igår vaknade jag upp tidigt och drog iväg till tandläkaren och jag trodde mitt liv skulle ta slut där men konstigt nog kändes det mer som en spa-behandling, kanske kan sluta vara rädd nu (a) :D

Efter det drog jag hem och fixa mig och sen umgicks med familjen, åt frukost och pratade en massa :) ♥

Sen åkte jag iväg till Nyköping, sen vidare till min fina och satt och lyssna på musik ett tag innan vi åkte ner till stan och sen gick och kollade på bio. Hade en annan tradition när Twilight-filmerna kom ut förut, men som tur är så stod Hasseliten ut med att titta på den med mig, so sweet :) Vi hade jättemysigt och åkte sen helt speedade hem till han igen och spelade spel tills sent på natten, och så sov vi båda i koma och vaknade nu vid 1-tiden. VÄLBEHÖVT! :)

Nu ska jag vakna till, hoppa in i duschen och fixa mig lite för ska senare idag till min underbara Yasmine och myspysa och "plugga lite", förhoppningsvis så somnar jag i hennes säng sent inatt efter ha pratat en hel del skit och mumsat i oss massa gott. Länge sen vi umgicks hon och jag, så det kommer bli bästa! :D

Sry

Idag har jag inte varit duktig alls! :( Legat i sängen med värk, har hunnit med en hel del avsnitt av en ny serie jag börjat kolla på och så har jag mysat med syster. Hon kom in till mitt rum för att berätta om sin dag, sen bestämde hon att vi skulle kolla några avsnitt på Sunes Jul och nya julkalendern. Hennes argument var att jag ska spendera tid med aids sjuka barn så hon tyckte att jag skulle offra bort en kvart på henne i så fall. Så julkalendrar vart det, en hel del haha! :)

Idag ska jag lägga mig tidigt. Har en del att göra imorgon nämligen..  :)


RSS 2.0