Mysdag,

Ligger i sängen och vilar men måste kriga för att hålla mig vaken. Är helt slut, somnade sent och klev upp rätt tidigt för att fixa mig. Sen åkte jag och Baba in till Eskilstuna. Fan vad jag har vart där i helgen! Vi gled på stan och sedan iväg till ett dop. Det var fiint och roligt! =) Sån blandning av människor haha! Efter det åkte vi hem och jag har bara försökt hålla mig vaken sen dess. Min hjärna är k-a-o-s nu!


PogStar Hedgehog eller Pica?

Efter att nördat runt på Flachback som blivit mitt nattnöje på sistone så kom jag fram till en intressant tråd. Den handlade nämligen om igelkottar. Som man kan ha som husdjur!

Fatta var perfekt det skulle vara med en Igelkott.. Han skulle heta PogStar Hedgehog eller Pica.
Båda namnen är jävligt häftiga på en igelkott. ååååååh, vill haaaaaaa!!!!!




 


Fööör jag draaaaar nu, jag kanske inte återvänder hem

Timbuk har gett mig många kloka ord under åren!

För ett tag sen beställde jag hem lite information om språkkurser och nu sitter jag och kollar på lägenheter i Austalien, LA, London och Paris. Jag älskar att drömma mig bort men det känns som att jag blir mer och mer bestämd för varje gång. Grejen är ju den att det är världens enklaste grej att göra. Boka biljett, packa, ha startkapital, söka lägenhet och jobb på plats. Men det är grejen att lämna alla som får mig att vilja stanna som är så svårt. Jag vet själv att jag inte är menad att vara kvar här. Jag har alltid velat dra. Frågan är bara när dagen kommer..

Nu känns allting väldigt segt. Tröttnat och börjat söka mig till Stockholm istället där jag hoppas att höra ifrån de dussin jobb jag söker. Har en utbildning som jag eventuellt kommer in på som börjar i februari, och den verkar så jävla rolig, men sitta och plugga ett år till? Jag vet inte. Just nu vill jag bara samla mod och ork till att resa så långt bort att folk inte ens känner igen ordet Sweden.


Högskoleprov - CHECK!

Vid 7-tiden imorse körde min kära baba in mig och syster till Eskilstuna. Där satte vi oss och gjorde massa prov och ägde Mälardalens Högskola! Provet var helt idiotiskt och det vart mer en uteslutnings metod som bestod av några utav mina vanliga tankar "Nu känner sig säkert B ensam för att jag fyllt i så många A, och jämnar ut det lite med C, D och E också". Men what the fuck, jag måste ju ha fått något rätt?
Kände mig som en import gällande svenskan dock...


next thing

WEYY, högskoleprov om typ 9 timmar...

Haha kan inte ens förstå det. Ikväll gick jag och köpte lite nödvändiga saker till provet; penna, sudd, stift, linjal, äpplen, vindruvor, godis och så vidare.. Jag köpte inte ens sånt när jag gick i skolan så jag förvånade mig själv lite.. Hihi. Känner stressen av att jag borde ligga och sova nu men ändå är helt klarvaken. Har aldrig tänkt på att sova vid tio-tiden på flera månader.. Men det är bra att komma igång lite, även fast det bara är en dag! ;)


Medina - Förlåter dig

Medina levererar igen like always;

"En gång i tiden var vi bästa vänner.
Många år har jag gått och tänkt på vafan som hände?
Min bror, vi hade drömmar ihop,
Hur kan ett litet tjafs göra att man glömmer så fort säg?

En tunn linje mellan kärlek och hat.
Kände dig som ingen annan, jag var där ifrån start.
Massa principer, man va ung och envis.
Nu undrar jag var vi skulle stå idag om vi ba sket it.

Men det var menat så, vi dela upp oss två.
Och våra vänner tog parti, ja det var tuffa år.
Hur du än känner och hur det än går för dig,
från mitt hjärta jag förlåter dig."




Härliga torsdag!

Efter mötet i onsdags så mötte jag Oskar som jag inte träffat på länge, vi sällskapade en stund i Flen tills min buss gick vidare till Nyköping. Kom dit och var insiktad på en lugn vanlig kväll, men det ändrades rätt fort! Vi samlade ihop oss och gjorde ett spontanbesök på den nya bion! =) Åkte och beställde biljetter och sedan iväg och åt på Chili Nam Nam vilket är så ooootroligt gott!! Sen vart det Max för efterrätt och sen up and away till bion. Vi tittade på "Johnny English Reborn", inte alls min typ av film och speciellt inte när den läskiga Mr Bean är med... Men den var över mina förväntningar faktiskt =) Skrattade lagom till hela filmen så det är ju bra (Y)

Längtar bara tills sista Twilight filmen börjar visas! När jag såg trailern inne på biografen (för tusende gången..) så vart längtan sååååå stoooor! Men snart så, can't wait =)!!

Efter bion drog vi alla hem och sov. Underbar natt som vanligt, konstigt att man kan vakna upp så lycklig av att bara sova med varandra? Thats crazy..






Onsdag!

Inte direkt nyvaken, men inte direkt klarvaken. Seg är rätta ordet.
Försöker tvinga mig in i duschen men det tar emot då jag måste lämna sängen..
Men ska skärpa till mig snart. Ska på möte om 2 timmar så måste skynda mig lite
faktiskt, ändå skönt att inte sova bort dagen sen i efterhand =)

godmorgon världen,

Ligger död i sängen just nu efter en helvetesnatt. Min hosta ger sig inte och jag har knappt fått någon sömn inatt. Snart kommer jag få gå till doktorn, woho! Har en hel del att göra där, två grejer med näsan, fixa händerna, kolla upp min kvällshetta och hostan då.

Idag händer det inte så mycket, just nu inväntar vi jobbkillar som ska fixa våran spis sen i eftermiddag tänkte jag ta tag i mitt hår också. Måste skynda på lite ju! =) Sen ska jag fixa på mitt rum då jag får en leverans på fredag, iiiiiiihh!!!


ineedtogetalife.com


m e m o r i e s

jag vill bara dra på mig en snygg klänning, killer-heels, fixa snyggaste håret och make-upen och inte gå och lägga mig förrän fyra på morgonen. vakna med ett leende av fina minnen, hes hals, döva öron & ha en kamera full med fina bilder.





Så länge jag inte blir en sån igen.

Jag tycker det är galet stört hur så mycket har hunnit förändras i mitt liv de senaste åren.

Min personlighet har fått en sån vändning att jag själv blir förvånad när jag tänker efter.
När jag valde att söka till ett gymnasie i Nyköping hade jag ingenting att hämta i min håla längre. Jag ville bort, få nya äventyr och växa som människa. Jag vägrade bli en sån som fastnade här. Och jag är så jävla glad för det nu att jag bröt mig låss från det och gjorde min egna väg.

Jag lärde känna massor med nya människor som förgyllde mina dagar på ett annat sätt än tidigare. Det är faktiskt en stor skillnad på högstadiet och gymnasiet. Eller så är vissa människor bara mognare än andra. Det handlade inte längre om skitsnack om personer som precis lämnat rummet, skapa drama, sticka kniven i ryggen på folk eller hela tiden tävla om vilken statusnivå man var på.

Visst har jag brytit upp vänskapen med några utav mina då nya bästa vänner, men av rätta själ. Inte att det handlade om vem som pratade med vem, vem som hade gjort vad och så vidare. Vänskapsbanden bröts på grund av något verkligt problem. Saker som helt enkelt var omöjliga att lappa ihop och inte bara för att man ville skapa drama i en tråkig vardag.

Och jag är så jävla glad över att slippa sådan osäkerhet och energin som det för med sig. Jag vill aldrig bli en sån igen. En sån som byter vänner till dem som man tjänar mest på att umgås med, att prata skit om folk och i nästa sekund kalla dom för "gumman", att hitta på saker bara för att drama ibland är hemskt roligt i hemlighet. För jag är så jävla trött på sånt och det är ingenting som tilltalar mig. Jag är glad över att jag växt upp och alla de saker som jag har fått gå igenom de senaste åren. För vilken jävla människa jag har blivit nu!

h o m e

Nyvaken satte jag mig på bussen hem till familjen imorse. Jag har inte riktigt vaknat än känns det som fastän klockan är efter åtta på kvällen. Men vad gör det? Egentligen gör det väldigt mycket när det inte gör det. Måste verkligen starta igång MITT liv snart istället för att bara flyta dit strömmen tar mig. Men det är svårt när man inte vet vad, när eller hur.

Idag har jag i alla fall ätit god mat och kollat på "Dear John" med familjen, myspys! Och var även iväg och köpte godis till mig för en stund sen. =) Jag, godis, cola och Gossip Girl tonight!

Längtar tills jag får långt hår igen.. möööh..!!

Lite nytt:

Var ju som sagt på HM idag och då fick jag med dessa hem:






Lördag!

Idag låg jag bara och kolla Gossip Girl tills tre tiden då jag och Nette åkte ner till stan, vart en snabbvisit in till kära HM och fick med mig lite snyggt! Sen åkte vi till bebo som är så duktig och jobbar och så åt vi även där =) Nu är han och Abbe iväg och gymmar och jag har matkoma. Funderar på vad jag ska o r k a göra ...

Alternativen står mellan Gossip Girl eller The Sims.. Tufft val....


Glömmer ibland,

Ni vet när man är arbetslös, är uppe hela nätterna och sover bort halva dagarna, bara glider runt för det mesta? Då är man ändå upptagen! Jag borde veta; Jag har inte haft tid (läs: ork) att blogga vilket jag ska straffa mig själv för senare. Men mina dagar har varit fina. =)

Va ju som sagt hemma några dagar, där hände det inte mycket alls. Åkte till Nyköping i torsdags eftermiddag och åkte och handlade med Nette direkt! Sen lagade hon och jag mat medans pojkarna var på gymmet! =) Det vart linssoppa och bröd till förrätt, har inget namn på grejen som var varmrätten, och sedan chokladbollar till efterrätt, m u m s! Vi lyckades enormt i alla fall, så vi hade finmiddag och drack vin hela kvällen.

Sen har jag och bebo bara legat och dött framför O.C och andra saker. Riktigt chill och mysigt var det =) ♥






Godmorgon!

Nu när jag är hemma igen så är det dags att kliva upp ur sängen för att ta ut min fina chico!
Sen drar jag förbi affären för att fortsätta med mitt jävla hår, CAN'T WAIT!

Nu börjar verkligen hösten komma, det har regnat non stop nu...


Home sweet home =)

Yes dude, I'm home!

Nej men lite mer seriöst, jag är hemma igen. Efter flera nätter och med min sockerbit så fick vi slita oss ifrån varandra. Annars kan jag ju inte komma tillbaka nästa helg? =)

Idag har jag varit igång, åkte till stan redan vid 10 och fixade en sak, gick till apoteket och sen mötte jag upp min Lollobabe och hennes mamii! Vart lite shopping och mysig fika en stund =) Sen skjutsade hennes mamma oss till våran gamla skola där vi hängde ett bra tag. Som vanligt är Lollo sist med allting, hon lämnade in kläder, hämta sina kaffekoppar osv... No coments! Sällskapade även med våran favorit  Catharina ett tag tills hon var tvungen att jobba igen och då tyckte vi att det passade att gå också. Gled runt en stund innan vi satte oss på bussen till hjärtat så han fick hälsa på henne och sen åkte hon igen, strax efter åkte även hjärtat och strax efter det drog jag med!

Nu är jag hemma. Känns så skönt! Gått och småätit hela kvällen på massa gott och suttit och pratat med baba en hel del och avrundade kvällen med att göra mamma sällskap framför tv:n.. För min del är det sängen som gäller nu, jag har laddat upp med chips, dipp och hallonsoda. Blir att dra igång en film och sen godnatt världen!


SÖNDAG!

Idag har också bestått utav ingenting. Legat död i sängen och kollat på vänner, klev upp, lagade mat med Hasse och Abbe och sen kom Hasses bror hit och umgicks ett tag med honom. =) Just nu ligger jag och gör ungefär likadant som jag skrev i förra meningen förutom att jag börjar bli lite uttråkad. Hasse drog iväg och tränade för ett tag sen och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. =( Ska nog starta igång The Sims och nörda igen, i like it!










Updates från lördags;

Vaknade jättetidigt på morgonen av att bästiz ringer och väcker mig, förvånadsvärt kom jag upp och kunde säga hejdå och tacka för kvällen. Men sen slocknade jag så fort jag kom upp till sängen igen och stannade där hela dagen. Gick upp några korta stunder för att slänga in kläder i tvättmaskinen och för att äta mat. Vid nio på kvällen började jag fixa mig igen och bilade sen bort till Yasmine vid halv elva som vi kröka lite hos innan det vart utgång! Vart homie med taxi-chaufförn som körde miljövänlig bil, kom in utan problem (största oron), bra musik som fan om man jämför med innan och awesome bartender som la i extra centilitrar i drinkarna! Vi kom till krogen väldigt sent så det var inte alls länge vi var där så jag och hjärtat drog ut och åt kebabrulle mitt i natten och sen åkte vi till Yasmine. Men var bara där en stund innan vi alla bestämde oss för att dra hem istället. Vilket var jävligt skönt idag! =)






BILDBOMB

Från i fredags:




















Updates från fredag;

Drog ner till stan på eftermiddagen i fredags och mötte min Alex och min Johanna, vi gled på stan ett tag och sen åkte dom tillbaka till S och jag och hjärtat gick och åt maaat! Har hittat mitt favoritställe för kebabtallrik ;) Sen kom vi lite efter de andra, började fixa oss och sen blev det förkrök i B-huset med fint folk! Mycket skratt och lekar så som "jag-har-aldrig" och "högre/lägre". Drog iväg en snabbis sen när jag kom tillbaka var festen borta, vi hade tydligen förflyttat oss till C-huset. Hela kvällen var så jävla back-in-the-days! Drama, skratt och märkligheter. Så vääärt! =) Och att träffa alla igen var så roligt!



Fredag!

Igår vaknade jag i bra tid och hann baka, städa rummet och fixa mig innan klockan 12! Men sen kom jag inte iväg förrän vid fyra till sötnosen. Vart en riktig chillkväll och fick även besök utav den söta räven =)

Nu är jag pigg och vaken med han sover fortfarande. Ska väcka honom snart för vi ska ner till stan och förbereda inför ikväll! Ikväll kommer mina små hjärtan hit för party. Så tomt att inte träffa alla varje dag! Men det ska bli så roligt och vi ska göra det vi är bäst på; Skratta, gapa, väcka gamla minnen och skapa nya!

Men jag tycker ni får ha en underbar dag och så ska jag fortsätta med mitt! Puss. /Yami.

Onsdag!

Vaknade tidigt idag men lyckadet ändå inte komma upp ur sängen förrän vid ett. Så jävla skönt att vara hemma ibland, ligga och dega och inte göra någonting! Så det blev en hel del vänner-avsnitt och sedan in i duchen för att vakna till och ta ut hunden. Sen spenderades dagen med mami tills resten av familjen kom hem och sen på kvällen bestämde jag mig för att baka. Förstår inte varför jag aldrig bakar tidigare på dagen istället haha?! Drog sen förbi min syster och lämnade en sockerkaka till henne och socialade med henne en stund, vi snöade in oss på flera olika samtalsämnen så tiden rann iväg rätt fort. Men mysigt var det! :)

Nu ligger jag i sängen under täcket och läser bloggar och facebookar lite.
Sen blir det några vänneravsnitt igen!


JUST DOIN MY THANG, TAKIN OVER THE WORLD

Antar att detta är ungefär min etthundaelfte blogg. Men det gör ingenting.

På ett sätt känns det som att när man har ett nytt bloggnamn och noll inlägg i arkivet så har man fått en ny start. Och denna gång handlar det inte om någon annan, utan mig själv. Sättet som jag ser mig själv på idag måste få byggas upp. Steg för steg. Och det är säkerligen ingen som förstår. Men jag gör.
Och ja, en ny blogg är lösningen på det.


RSS 2.0