Beverly Hills 90210

Uh inte mått såhär dåligt på hundra år :(
Hallicunererar och har mig när feberyran kommer och går och sjunger "undan för pundarn" så fort jag går ner för hostan, snuvan och ögon-kliandet har gjort att man kan börja misstänka ett och annat om man inte vet att jag är sjuk. Rest mig upp ur sängen typ 5 gånger idag.. så jävla rastlös! :(

Har börjat kolla på Beverly Hills 90210 första säsongen, så mysigt. Så jag överlever i alla fall hihi.
Nu har jag hällt upp ett glas med järnvitaminer och ska fortsätta med mitt maraton efter att jag pratat klart med bror i telefon. Uppmärksamhetskrävande blir jag dessa dagar. Göra iordning mackor ska jag också och sen sova som en stock. Imorgon måste jag ta mig i kragen även om febern ligger kvar. GE MIG STYRKA!


SJUK & LILLEFOT

Idag var det äntligen inlämning för rapporten, en miljon sidor och timmar senare vart det klart! :D
Nu tänkte man att man kunde ta helg, men icke. Mr. Tenta kommer snart så måste plugga mera.
Min hjärna får nog snart haha! Som plus på detta känner jag hur min kropp börjar få feber.
Allt gör ont just nu och bränns. Mitt liv kan fan inte bli bättre alltså.
Ska slå på Lillefot och trycka i mig chips och somna snart förhoppningsvis. :)


MASKINEN - FRAMGÅNG OCH EFTERFRÅGAN







KRYSSNING!

ÅH DAMN VILKEN KVÄLL!

Finner inte ens ord.. Förstår inte hur vi ska kunna slå denna fest?



SAGT SOM SANT

Livet leker för mycket just nu. Känns lite som att jag glömt bort att andas nu för tiden.
Måste skriva upp det viktigaste som hänt så jag kan hålla koll i framtiden, glömsk som jag är.

Projektet är igång som fan och jag känner mig så jävla nöjd måste jag säga, vi har haft jättemysiga dagar med möten och arbetat med rapporten. Nu börjar äntligen bitarna falla på plats så jag längtar tills jag kan pusta ut och allt är inskickat, sen bara invänta redovisningsdagen så det är över :D

Hade en underbar helg med min babe vilket var efterlängtat efter att bott hemma en hel vecka för att kunna satsa helhjärtat på plugget. Fredagen bestod av chilldrick och umgås med härligt folk och på lördagen så tog vi vårt pick och pack för att dra hem till mig över natten. Vi tog världens mysigaste promenad genom köpingen och skogen och proppade i oss massor med god mat. Han och baba satt och spelade backgammon mestadels av kvällen och jag satt underhållande bredvid (läs: fixade mig tillsammans med syster) och sen drog vi förbi Nathalies 18-års fest senare på kvällen. Sen vart det en kvällspromenad hem till filmmys, läsk, chips och dipp! Dagen efter gjorde jag våfflor till frukost för att lyxa till vårt besök och sen drog vi tillbaka till Nyköping när vi vaknade till liv och hämtade upp S&N för att dra ut till deras fina kompis för en grillkväll. Blev massor med god mat igen och underhållande sällskap.

Igår träffade jag även en gammal kompis till mig. Vi förlorade kontakten för flera år sen och aldrig tagit tag i att lösa problemen som uppstod. Så vi slog till med en fika och pratade igenom gamla minnen, bra som dåliga, och uppdaterade varandra om vad som hänt den senaste tiden. Kändes jätteskönt och jag uppskattar hur tid verkligen kan lösa saker till det bättre, det är otroligt hur mycket människor ändras och vilken person jag var för några år sen.. Hon är som bortblåst, vilket är bra haha! Nej, alla erfarenheter är faktiskt mer av det positiva.

Ikväll spenderar jag natten i Nyköping för att fira finaste födelsedagsbarnet. Ser ut att bli en mysig kväll med trevligt folk, dock blir det en tidig kväll för mig eftersom bussen går tidigt imorgonbitti tillbaka till Eskilstuna. Ska möta min grupp som vanligt och har även ett läkarbesök som jag börjar oroa mig över. Efter vi slått våra kloka huvuden ihop i gruppen så bär det av till Nyköping igen, för att ta mig vidare till Stockholm, för att sen ta mig vidare till havet. Han förtjänar en riktigt grym födelsedagskryssning med nära och kära och i samband med detta blir det två års kärlek till varandra. Underbart! :D Tur att jag köpt nya åksjuk-arband eftersom det blir en hel del fläng fram och tillbaka nu! När kryssningen kommer tillbaka på torsdag kväll är det bara att dra tillbaka till Nyköping, sova, och sen upp igen till Eskilstuna då projektet ska in senast klockan 7 på fredagen!

A-DAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11


ESKILSTUNA-DAG!

Haft en hel plugg-dag med projektguppen! :) 09:00-16:00, Men det va mysigt och en hel del skratt!
Är så jävla glad över min grupp. Alla strävar efter samma så det kommer bli prima! :)

Nu sitter jag och dricker kaffe och precis ätit mat med mamma och systrarna. (=

Ska strax ge mig ut och promenera och rensa tankarna lite om ett och annat.  ♥


NATTI NATTI

Ställde mig och bakade (igen..) ett tag på eftermiddagen och gick ner med en del av det till syster som krya-på-dig-medicin och lite snack om allt möjligt ett tag, supermys! :) Sen har jag suttit och klurat på en present och har äntligen bestämt mig, men jag ska sova på saken eftersom jag vill att det ska bli perfekt! :P
Sen drog jag och lil' sis på promenad i mörkret och nu är jag hemma igen och ska lägga mig i sängen.
Imorgon börjar plugg-dagarna i Eskilstuna vilket ger mig lite extra sovmorgon, wooho! :D


FRUKOST

Hårfärgning på gång.. Jämnar till det bara men det är spännande i alla fall! :D
Hihi.. Nu blire kaffe och frukost också, för det är nåt mer jag ska bli duktig på. MHM :)


6 FOOT 7 FOOT

Legat i sängen och vridit mig i två timmar nu.. Dags att röra på mig, drar iväg på en PW så jag kommer igång med dagen :) och förhoppningsvis hittar jag ett par skor imorgon så jag kan börja byta ut promenaderna till joggingturer. Jag ska bli hälsosamare. Har i alla fall börjat rätt så bra? :)

Ne, adios amigos!


LOVE IS A WAR

Hello! Segaste dagen på länge, men har gjort lite vettiga saker faktiskt, dragit fram symaskinen! Nu blir det bara att skaffa lite olika tyger och bli kreativ igen! :) Just nu ligger jag i sängen och kollar igenom gamla bilder, fyfan vad jag saknar de tiderna. Och hur jag såg ut! :( Men påminner mig själv om att bli bättre på att ta fler bilder!
Finns ju inget roligare! :D Nej, nu ska jag fixa iordning mitt rum och mig själv. SKÖNT!


KLASSFEST

Åh vilken underbar kväll igår! :D

Efter skolan drog brudarna och jag till Yasmine för att fixa oss, förkröka lite och röka vattenpipa! Super mys :) Sen tog vi bussen ner till stan för att gå på middagen med klassen, maten och stämningen var så himla bra. Kvällen fortsatte med samma steg och det  vart en hel del god dricka och mycket dans! :)

Hade bästa kvällen på länge och så roligt att träffa alla utanför skolan! :D










INGEN ÄR SOM DU

Första och andra skoldagen för denna är avklarade! :) Och det är bara två kvar nu, wiiiee! :D
Haha så skönt att inte gå på fredagar, veckan blir så mycket lättare då!

Sovit och babe natten till idag och bestämde mig för att åka hem idag. Ska plocka med mig lite kläder som jag ska till klassfesten på torsdag. Ska bli så himla roligt, blir galen av denna väntan :) !

Igår var vi faktiskt jätteduktiga och gick 5 km och 45 minuter. Imponerande för en tjej med noll kondis.
Däremot har jag ont i mina fötter och vader, så måste köpa mig ett par bättre skor! :(
Vi gjorde även en premiär med jorgubbar, muuums :P

Idag då; vid 7 drar jag in till Sparreholm för att möta syster och sen tillbaka hem. Svänga ut med Chico och sen kanske slänga i hårfärg och efter det sova. Eller så sover jag bara. Hihi...

Peter ♥

Utkast: Mars 11, 2012

Promenad - Check!
Skinnjacka & Solglasögon - Check!
Kaffe & Fika - Check!
Skruvat nya ben till sängen - Check! :D

Hållt igång som fan idag!! Skruvat bort benen på sängen och ersatt dom med nya lite finare, sen vart det en långpromenad i det fina vädret, fikade 2 gånger tillsammans med mamma och baba och sen även med Leyla. Soppade trappen och runtomkring så det är grusfritt! :) Sen tog jag och baba tag i mitt överskåp till garderoben som legat i en kartong sen vi köpte den för typ ett halvår sen...? Efter många svordomar och klagomål vart den äntligen klar! Wiiioo!! :D Sen när den blev klar så vart det mat med familjen. Kyckling, ris och bea, finns det nåt godare? :P Anyway, sen pantade jag med syster och lämnade in våra lotter, catchiiing!!
Nu ska jag ut på kvällspromenad med Chico och sen ska jag krypa ner i sängen. MYS! :)






SUNDAY!

Godmorgon! :D Haha, första gången som jag känner "äntligen söndag!!", denna vecka kommer bli bra! :)

Vaknade för två timmar sen och har legat kvar i sängen tills nu.. Men nae, nu ska jag upp och göra nytta. Ska städa rummet och sen gå igenom min och syrrans garderob i jakt på våriga kläder. TTYL. :D


KÄRLEK

Tappade förmågan att resa mig upp ur badet. Så jag är jätteren höhö!
Just nu låter jag min hemmagjorda ansiktsmask göra undervärk :D FRESH!

Nu sitter jag även och funderar på vad fan jag ska göra av kvällen... Film? Spel? Städa?



PRETTY LITTLE LIARS

9 dagar, 4 timmar, 45 minuter och 30 sekunder kvar tills A uppges.


LÖRDAG!

Idag vaknade jag strax innan åtta på morgonen. Låg och drack cola i sängen och kollade Pretty Little Liars i
några timmar innan jag klev upp. Åååh orkar inte vara såhär besatt!! :( Haha!

Men anyway, har varit ute och gått ett bra tag nu och ska strax ha en liten spa-dag.
Dum som jag var gick jag i mina uggs, stickad tjocktröja och jackan. Dog av värmeslag! :D
Camade även en stund med bejb och hans vackra brorsdotter. Så har världens största leende!
Denna dag kommer bli bra! :)




'

Fan vad veckan gick snabbt! Just nu sitter jag hemma i Malm i min sköna säng och njuter av att vara hemma igen. Men bloggen kommer fortsättas prioriteras bort ikväll. Jag ska nämligen dra på mig extra mycket kläder och dra ut på promenad, behöver få lite nya perspektiv om saker och ting. Sen ska jag sova på saken.


'

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3073352/lecupidbloggse?claim=regys57fydy">Följ min blogg med Bloglovin</a>

FAN VAD JAG VALDE RÄTT

Alltså, jag har aldrig längtat så mycket efter att gå till skolan. Det är sjukt?!
Hoppas bara att mina taggande känslor stannar kvar i kroppen och att jag inte får för mig att ge upp.
Nu har jag kommit hem till sötisen och vi har ätit mat, har fått i mig kaffe och nu blir det att slappa och kolla dokumentärer! Sen ikväll åker matteboken fram och jag ska försöka klara av det :)!


ALL THE CRAZY SHIT I DID LAST NIGHT

Just nu: Sitta full i bästa lägenheten med Lollobabe och väntar på att gå strax gå ut och slå klackarna i taket.
Haha nej, men det var tänkt så. Men icke. Jag ligger just nu hemma i min säng och tumblar och bloggar. Så skönt så. Det bästa av situationen liksom :) Dagen har bestått av tacos med mami, aylin och hennes boyfriend och allmänt mys med dom. Baba kom hem lite senare och sällskapade. Efter bara en veckas plugg (3 riktiga dagar) är han redo att investera i mitt egna företag. Skönt att de litar och tror på mig såhär! :) Efter att ha visat allt jag lärt mig, pluggat lite och börjat med LIA:n så la jag undan skolböckerna för idag. Gick istället ut på en uppfriskande promenad och sen förbi affären för att köpa godis, chips och läsk. Ska gotta mig ikväll och dra igång någon serie! :) Behöver tips på serier och filmer som är värda att se, så ge mig alla ni har!


Godmorgon alla fina! =)

Idag har jag leeeedigt, eller inte direkt men kan plugga allt hemifrån. Välbehövt måste jag säga! :)
So anyway, solen lyser som fan och våren är här idag. Det gör mig glad :)
Annars så gick helgen åt helvete. Så jag ska åka hem idag och umgås med min familj i helgen. Ska bli så mysigt!! ♥ Så jag överlever helgen i alla fall. Ska städa upp lite på hjärtats rum innan jag åker här ifrån och koka lite kaffe och sätta mig i solen en stund :) LAter!


RSS 2.0