Systerdag! ♥

Hade en underbar dag igår! Kom in till Eskilstuna och satt och väntade på Aylin och när hon kom så drog vi till Rinnman och sötungen bjöd på kaffe! Efter det så kilade vi runt på stan och herregud vad mycket rea det är!! So anyway, vi drog i oss lite mat och tog sen bussen till Tuna Park och shoppade mera. Älskade syster! ♥

Baba kom och hämtade oss på kvällen och då bar det av att lämna mina saker och sen fortsätta in till Nyköping. Hade en kväll med mycket prat om det ena och det andra men beslutade oss att sova tidigt och ta tag i saker idag istället. Och sen hoppades jag på att få sova normalt äntligen, men hade tusen drömmar igen. Jag är helt slut i kroppen och humöret är väl inte det bästa just nu. H drog till skolan för en timme sen och jag ska slå igång en film för att vila lite till. Är så jävla sötsugen att jag snart expoderar..




ESKILSTUNA

Vaknat, druckit kaffe, sminkat mig. Check, check, chek!
Tusen minus ute men sol som in i helvete.
Drar iväg till Eskilstuna nu och får se vad som händer där.

Adios Amigos!







FUCK THE WORLD, PAIN WAS A PART OF THE GAME.

Legat i sängen hela dagen ungefär. Helt ovärt med välbehövt. Fick sen nog och efter en halvtimmes promenad i kylan värmde jag upp mig i badet i två timmar. Fick sällskap av snabba cash-gänget i ett 50-tal sidor och fokuserade mig sen istället på mig själv, badsalt, scrub, ricinolja till håret och annat för att ta hand om mig själv och låg och stirra in i skummet medans jag tänkte igenom allt jag läst från "how to be a lady", känner mig som en helt ny människa nu! :) Jag är alltid den som skrattar bort alla mina bekymmer så ibland får jag också ha mina fuck-the-world-dagar och sitta och tycka synd om mig själv. Sitter och pratar i telefon med mitt hjärta om planer inför veckan och får se hur jag ska styra upp detta. Orkar inte sätta planer beroende på hur mitt humör kommer att vara, har varit jättekonstig idag men det känns bättre nu efter badet, så får hoppas det håller i sig :) Nu ska jag lägga mig och kolla på Gossip Girl och äta grönsaker, sen ska jag upp och möta systeryster mitt ljus i nöden hihi.

GODNATT PÅ ER! Hörs imorgon!




Jag drömde att mina gamla drömmar slog in.

Mitt huvud har spökat med mig i två nätter nu. Känner mig mer förvirrad än vanligt men tänkte gå ut och ta en promenad för att rensa tankarna så gott det går. Godmorgon på er, hoppas ni får en bra söndag!


-


LÄGENHETSVISNING

Fick ett efterlängtat brev idag!! Nästa torsdag blir det lägenhetsvisning! :D





STÄD-DAG!

Godmorgon! Eller aah, god förmiddag! :D
Klev upp i tid idag med och startade dagen med Gilmore Girls och frukost (!!) med knäckemacka och keso, nyttiga jag! :D Håller även på at städa och dona.. Kört två maskiner med tvättar och har lite till att köra innan jag är helt klar. Och nu har jag vänt upp och ner på rummet och ska fortsätta med det tills allt får plats :D Stört hur mycket saker man samlar på sig, ena sekunden står hyllorna tomma och andra sekunden så har man för mycket onödiga saker som inte har någon plats att höra hemma på :P Detta ska lösas idag och innan kvällen ska allt vara fint och lukta gott! :D Ska även ägna tid åt bloggen lite senare då jag ska städa till den med, fixa design och göra nåt med bloggen, måste bli duktigare på att uppdatera, har redan nu tyckt det varit super roligt att gå igenom vad som hände för några månader sen även fast allt onödigt man har skrivit :D

Men back to work, vi hörs folks!

MYSFAKTOR

Gurka med turkisk yoghurt och salladskrydda och Gilmore Girls. Jag kommer ha en bra kväll.
Godnatt!




-


SNOW!

Ligger i min egna säng och känner mig glad. Vet inte riktigt varför men.. :)
Haft mysig kväll med Aylin och Nathalie en stund och nu har jag bestämt mig för att inte röra mig mer för kvällen!
Home sweet home!

Shiiet vad mycket snö det kommit nu förresten (:


BLODGIVARE

Efter att jag kommit hem igår och packat upp mina saker så tog jag ett långt skönt bad sen blev det att packa väskan och åka till Nyköping! :) Jag kommer aldrig kunna skaffa barn, så spontan som jag gillar att vara haha!  :P Sen idag så vaknade jag till sen åkte till Nyköpings lasarett med Yasmine och Mr. H och registrerade mig som blodgivare. Vet ni att bara 3% utav Sveriges befolkning ger blod?! Så nu ska vi bidra med lite! :P Idag vart det bara jag som fyllde i papper, kollade blodet och "intervjuades" och dom andra ska göra det lite senare :) Den 22:a februari ska jag tillbaka för att ge bort 10% utav mitt blod om det ser bra ut, var på gränsen med järn-brist nu men ska se till att få i mig det inom en månad :D Efter allt fixande så drog vi ner mot stan, H tränade sönder sig och jag och Yasmine satt och fikade och skitsnackade en hel del :D Sen kom H och va sociala med oss och vid 7 tiden skildes vi åt och nu är det snart mat-dags, muuums! H har tagit fram några filmer som det blir kvällsmys också. Weho!

Snyggt jobbat när deras plåster tog slut i rummet, hon tejpade fast pappers-tussen istället...


MAMMA-DOTTER-DAG!

Mamma och jag har haft en jättemysig dag :D Det vart en del shopping och hittat så mycket snyggt idag men fick stoppa mig själv så jag faktiskt höll kvar mitt ansvariga jag. Sen fixade vi äntligen glasögon!! :D Så om två veckor får jag två nya brillor att se nörd ut i. Me like. Jag kommer äntligen se vad som händer på tv:n :P


Världen ser annorlunda ut 09:22.

Somnade med skuldkänslor igår angående att jag mitt i natten glömde bort hur jag och mamma planerat inför morgondagen och veckan. Så skuldkänslorna väckte mig tidigt och tassade ner till köket i morgonrock och gäspade och mumlade tills jag fick i mig en kopp kaffe. Då bestämde vi oss för att åka till Eskilstuna idag istället för senare i veckan eftersom jag ändå var uppe och vi vill få allt gjort. Igår hade vi tydligen bestämt oss för att inte åka..? Men kul att vara spontan även fast klockan bara var 9! Så idag ska jag och mamma ha mysdag. Kommer bli SÅ bra!


Kaffe-holic.

Sitter och försöker dämpa huvudvärk med kaffe och ska väl snart ta mig i kragen och resa mig upp ur sängen. Ska friska upp mig med en promenad och sen köpa lite gott så jag kan återgå till sängen och Gilmore Girls säsong 2. Dessa dagar behövs ibland och det är inget fel med det. Jag har världens bästa familj vill jag påpeka.

Vi minns.


.♥

Idag tog vi farväl.
Det var en vacker begravning.
Sov gott nu.


~    ~    ~    ~    ~    ~    ~    ~    ~    ~    ~    ~    ~    ~

I <3 ME

Vaken - Check!
Kaffe - Check!
Kläder - Check!
Ut med hunden - NEXT!




JAG SKA MÅLA HELA VÄRLDEN LILLA MAMMA

Tagit en promenad med mig själv för att rensa tankar och sen haft ett trevligt samtal med min Yasmine! Det va skönt och nu sitter jag inne i köket och chillar ner för att kunna bli trött :) Dragit fram rit-sakerna för att sysselsätta mig och bli lite kreativ igen. Får se om något blir klart ens :P Måste hitta nåt bra att kolla på ikväll!


MÅSTE FÅ DET TILL EN VANA


Dags att byta mönster, en dag i taget!



SÅ PEPPAD!

Nu är det inte långt kvar tills utbildningen börjar! Börjar bli så taggad.. :D Mamma och jag ska åka och fixa glasögon och andra skolsaker någon vecka snart, känns verkligt nu :) Jag har tur som fick reda på det i tid till skillnad från Lollo som lyckats fixa utbildning, boende och pengar till en utbildning i Uppsala som hon fick reda på hon kom in på igår :D JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG! Kan faktiskt behöva en advokat-kompis, man vet ju aldrig vad som händer :P Hihi!

Börjar också längta utomlands.. Har fått den tusende katalogen från utomlandsstudier nu. Kommer kännas extra lockande efter att ha pluggat ett år i Sverige sen :D Ska fan vänta med att ta lån tills dess (;


Hemma med knähunden!

Sitter hemma med Mamsen! :D Vi har ätit frukost tillsammans eftersom jag kom hem för någon timme sen, mysigt juu! :) Stannade kvar i Nyköping igår och kollade filmer och slappade tills böjb kom hem, sen åkte till stan och satt och fikade i timmar med min fina Linda medans killen åkte till gymmet! Vi hann med en hel del prat och det var så mysigt! :) Vi skildes åt vid halv tio och då tog jag bussen till finis och kollade på O.C :)

Ska strax sätta på mig ansiktet och vänta in my big sister för att gå och "boka" blommor.
Men just nu har jag iaf min lillebror som sällskap hihi.




NY VECKA ÄNTLIGEN

Jahapp, så var det måndag igen.. :) Har vaknat till i finis säng och ska sätta igång att städa rummet och så strax. Duktig chey! Sen ska jag äta lite, packa ihop mina saker och åka hem. Ska bli skönt har knappt varit hemma på 2 veckor. :) Saknar familjen och Chico så mycket! Men nej, dags att sätta igång nu! :D
Hörs under dagen! ♥


WE DID IT,

Nyköping. Malmköping. Flen. Nyköping. Gnesta. Nyköping.
Min vecka har varit bra som ni säkert ser i raden över. Har gillat denna vecka skarpt eftersom den innebärt en hel del vänner och roligheter! Igår kom jag hem och några timmar senare packade ihop min väska igen för att besöka Gnesta och min bästiz! :P Tog bussen tillsammans med syster som gav mig en hel del skratt och musik och sen möttes av efterlängtade vänner hemma hos Marcus. Vi hade världens goaste kväll med bara massa dricka, lekar, prat och skoj. Innan vi visste ordet av det så visade sig klockan vara 4 så det blev läggdags för mig och finis medans de andra höll på ett tag till. Vaknade upp med världens kaos och vi gjorde vårt bästa att fixa till det innan det bar av till Nyköping igen :) Drog på stan lite snabbt och köpte PS2-spel och sen hemmåt för att vänta på hemkörd pizza. Det behövdes verkligen! Nu har Mr. H. dragit för en grabbkväll på krogen och jag försöker samla mer liv i mig med hjälp av fanta och The Sims 3. Det ordnar sig nog för mig imorn ;)

NOSTALGI TRIPP

Sitter just nu hos underbara Lollo i hennes gamla lägenhet :) Sååå mysigt! Vilka minnen det finns mellan dessa väggar ni anar inte :) Hihi. Vi gled på stan lite snabbt och sen drog och tog en kaffe och sen gick hit och lagade mat och skitsnackar en massa. Träffade även Mr. H. och min bästiiiz en snabbis! Innan allt det här hade jag nog världens sämsta dag. Skulle bara va i Flen en liten snabbis och åka till Nyköping direkt, men nejdå. Arbetsförmedlingen knasade så mycket att jag inte kunde va i Nyköping förrän halv sex! Men nu är jag fri från dom tills jag börjar plugga men va tvungen att dyka upp idag så jag ändå får mina cash. Så jag fick väl offra mig lite.. :P

Ikväll blir det bara slapp, skitsnack, gammal musik och filmmys.


S W E E T

Idag har jag inte gjort så mycket, har umgåtts med familjen, ätit god mat och mysat framför serier och tagit promenader med min bebis. Har varit sååå skönt! :) Ska kolla lite mer Gossip Girl nu sen sova så jag orkar upp imorgon.
Har en del att fixa och sen väntar även lite nöje. Kommer bli underbart.
Sov gott. Peace.




BRA START PÅ DAGEN

Godmorgon :D ! Hoppas ni mår bra. För jag känner mig helt awesome, har nämligen klivit upp och gjort frukost, r-i-k-t-i-g frukost! :) Ska mumsa i mig det här till en film och sen ska jag va hurtig. TTYL folks, puss! :P




VAD ÄR DET MED MIG?

Jag orkar verkligen inte. Vaknade upp med feber och känner mig som en zombie. :( Ringde nyss upp mamma och klagade på hur jag mådde och snyfta lite över mitt hår. Hon börjar också tröttna på mig. Hihi. Längtar tills jag kommer hem så hon kan pussa mig på pannan och säga att allt kommer bli okej. :) Men det blir i eftermiddag, känner mig alldeles för skakig och vill inte sätta mig på en buss med feber när jag även kommer att må illa. En sak i taget liksom! Nu tänkte jag fortsätta ligga i sängen och tycka synd om mig själv och slå på en film för att muntra upp mig lite!

Åååh vad jag ska gosa med min bebis. ♥

-



UPPER EAST SIDE

Ligger i sängen och är mätt på chicken nuggets och hög på citronvatten.
Har blivit en aning spelberoende just nu och skriker så fort jag levlar. Så tönt.
Nu ska jag varva ner med Gossip Girl och gråta lite över att mitt hår inte är lika
fint som Blair Waldorf och Serena van der Woodsen. Upper East Side here i come!


MÅSTE LÄRA MIG ATT NÖJA MIG

Hej mitt namn är Yami och mitt hår är grönt.

Nej inte direkt, men nästan.. Köpte en jättefin färg av askblond som jag färgade med häromdagen och fick bort gula och oranga skiftningar och det vart nästan som jag ville ha det. Så tänkte att jag färgar en gång till men köpte dumt nog ett annat märke. Dumma dumma mig! Nu är mitt hår istället snäppet mörkare och skiftar i grönt. Woho!

Förhoppningsvis försvinner det efter några tvättar och lite huskurer. Annars får jag helt enkelt ge upp. :(


FÖRSÖK ATT ÖVERTRÄFFA DET

Känt mig riktigt låg dessa dagar. Alltid nåt som snurrar där bak i huvudet.
Men lyckats koppla av på ett väldigt bra sätt att jag faktiskt känner mig trött på det nu.
Imorgon ska jag vakna och göra sånt jag borde. Rycka upp mig själv en aning.



WANT IT LIKE THIS

Båda vi sov bort dagen, dumt nog. Och när Mr. H. äntligen vaknade som sov längre än mig så va han sjuk. Så jag offrade mig att gå till terminalen i mörkret helt själv och sen när jag kom tillbaka beställde vi pizza igen eftersom han inte orkade göra nåt speciellt. Suck. Men sååå gott! (a) Har knappt sätt dags-ljus idag eftersom jag först vaknade till en snabbis och kollade tv men somnade om en gång till. Vart kom all trötthet ifrån? Så känner mig väldigt seg nu, piggar upp mig med lite citron-vatten nu och ska glo film ett bra tag till. Vi har massor vi tänkt kolla på så det lär bli en bra kväll  även fast det inte blev som det skulle. Men imorgon åker vi nog hem till mig och myser, ska bli så roligt! ♥


Hachiko ♥

Har precis sett den underbaraste filmen Hachiko; A dog's story.
Gråtit floder i Hasses famn och beundrat denna vackra historia.
Jag är en sucker för för mycket kärlek. Ni måste se den! :)



Chachaaa vblogghen.

Sitter framför tv:n och precis kollat på Ellen DeGeneres show där skådespelarna från Twilight var med :)
Bra start på dagen måste jag säga :P Araben sover och jag börjar bli rastlös nu, så tråkigt att vara vaken flera timmar själv (!!) och det finns i stort sätt ingenting att göra heller för att underhålla mig. :(

Jag åkte iaf till Nyköping i förrigår kväll, tog en kaffe på Scandic med min saknade Linda och sen promenerade i spöregn/snöoväder plus blåst till Gumsbacken och tillbaka, mina uggs är fortfarande blöta och jag vill aldrig mer se snö. Men allt för bäjb, så åkte vi upp hit och sov och skulle egentligen åka hem till mig igår men vi stannade en dag till och spenderade den med shopping, pizza och filmer. Supermysigt! Idag åker vi förmodligen hem till mig för att slappa lika mycket som här hihi. :) Ska bli skönt, börjar va skönt att vara hemma nu för tiden :P

Färgade även håret iiiigen, tog bort de oranga tonerna och nu börjar jag bli redo att köra all in med håret, dock tänker jag vänta ett tag så håret får vila lite, det är nog lite ledset just nu. ;P



Gult hår, wuhu!!

När jag vaknade steg jag upp nästan direkt och tog en promenad med hunden :) SÅ SKÖNT!
Det regnar sönder här men det va skönt ändå så tog en promenad efter det också men då en omväg till affären för att köpa blekning till håret. Sen färgade mamma mitt hår och nu är jag fult blondie. Ska lägga i en färg sen så det kommer bli bra tror jag, så svårt att få håret jämt när man bleker när man redan har tusen andra färger i håret haha ;)
Sen blir det sitta och fixa och trixa med vad jag nu kommer på :)

Varsegoda att skratta (;


Reggaefestival och Rapunzel

Har så tråkigt man kan ha vid den här tiden. Är inte trött så jag orkar sova och jag är inte heller pigg för att göra nåt annat än att ligga i sängen. Så jag bara fördriver tiden just nu. Mycket går ut på Marcus Bästiz, spammar hans facebook-logg eller skickar miljoner låtar - oftast ser det ut så. Men vi kom fram till att åka på Reggaefestival i sommar, ME LIKE. Fick nämligen lite nostalgitripp till högstadietiden och spelade gamla godingar och kan bara tänka mig hur skönt det skulle va att lyssna på sån musik en varm sommardag med fina vänner! Mmmmhm... :)

Ska strax lägga mig ner och titta på Trassel, prinsessfilmer är det bästa som finns! Rapunzel ♥
Tänker dock inte säga vem som gav mig tipset i risk för mobbning. (;
Haft mina tvivel om den filmen. Men egentligen borde den vara bra. Orginalsagan är fin i alla fall.



BABYLONSJUKAN

Blev kär inatt. I Mattias i filmen Babylonsjukan. Spelas av Kalled Mustonen, missat honom helt.
Hans kompis är det inte heller helt fel på. Varför ska det va så svårt att hitta någon som står för vad dom säger och lever för att förändra och avstå från det dom inte tycker om helt? Så jävla inspererande och imponerande.
Jag fick en helt annan känsla när jag träffade folk som tyckte likadant som mig på förra jobbet, det var helt underbart. Visst känner jag folk som är intresserade men inte på det sättet att de använder det i vanliga diskussioner.
Jag älskar att folk kan ha så starka åsikter om något och förändrar sin livsstil för att förändra nåt större.




GODMORGON 2012!

Fan vad härligt det känns!

Dock ligger jag med feber och förkylning nu och gjort det hela natten. Meeeen, jag är glad ändå!
Ska sätta på en film strax sen upp och fixa till mig så jag känner mig piggare!
TTYL, puss.

RSS 2.0